Se inspirations videoer
Hurtig levering på vandperler
Levering
1-5 hverdage
Gratis fragt på vandperler
Gratis fragt
ved køb over 175 kr
Kontakt Aquaperlen's kundeservice
71 99 23 25
Kundeservice tlf.
Vi sender ordrer næste gang fredag d. 29. marts kl 15.00 Læs mere her

Vandperler · Hvad er det?

Vandperler er en lille bitte perle, der bliver op til 100 gange dens egen størrelse når den har ligget i vand i 10-12 timer. Perfekt til dekorationer, pynt og i orkideer i stedet for jord.

Vi har hos Aquaperlen over 50 forskellige slags vandperler, og er derfor også den butik i Danmark der har det største udvalg. Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere jer for dem alle sammen. Vores sortiment breder sig over selvlysende vandperler, vandperler med metal skær, vandperler med marmor effekt, og så selvfølgelig de almindelige vandperler i forskellige størrelser. Alle vores produkt-billeder er også nogle vi selv har taget, for at give det mest realistiske billede af farven på vandperlerne.

Hos Aquaperlen bestræber vi os på at gøre alt for, at du får netop de vandperler du ønsker dig. Vi har en blog hvor du kan stille spørgsmål og få svar, og se hvad andre har spurgt om, og skrevet omkring deres oplevelser med vandperler og Aquaperlen. Du kan også finde en masse inspiration til hvad du kan bruge vandperlerne til og hvordan du skal, eller, kan kan bruge dem. Alle billeder på siden er originale og taget af vores egne dekorationer og blomster som vi selv har i hjemmet, og er derfor hjemmelavet, netop så vi selv får den viden der skal til, for at vi kan hjælpe dig bedst muligt og vejlede dig efter lige netop dine ønsker.Vandperler · Hvad du skal bruge?


Illustration af en pose vandperler

En pose vandperler

For at komme godt i gang med at bruge vandperler, skal du selvfølgelig bruge minimum én pose vandperler. Der er intet krav til hvilken slags - det kan være de små samt de store - de virker stadig på samme måde.
Illustration af en skål til brug med vandperler

En skål

Når du skal "lave" vandperlerne, skal du bruge en forholdsvi stor skål - laver du 1 standard pose vandperler med 10 gram, skal skålen minimum kunne rumme 1 liter. Én pose giver nemlig én liter færdige vandperler - så kan du nemt regne ud hvor stor en skål du skal bruge.
Illustration af en vandkande til brug med vandperler

Vand

Til sidst skal skal du bruge vand - det er nemlig dét der fylder vandperlerne. Her skal du bruge 1 liter vand til én pose vandperler. Der er ingen krav til temperaturen af vandet - brug bare vandet direkte fra vandhanen - ingen grund til at koge vandet først.


Vandperler · Sådan bruges de


1.
Det første du skal gøre, er at fylde din skål med vand. Laver du én pose vandperler skal du minimum bruge én liter vand. Når vandet er hældt i skålen kan du tilsætte vandperlerne.
Illustration - Punkt 1
2.
Nu skal du bare vente. Vandperlerne absorberer lige så stille vandet og vil i løbet af omkring 8-12 timer blive fyldt op. Her anbefaler vi altid, at man laver dem natten over - så er man sikker på at de er fyldt op, og klar til brug, når man vågner.
Illustration - Punkt 2
3.
Efter de 8-12 timer har vandperlerne absorberet alt det vand de har behov for - og er klar til brug. Hæld overskydende vand fra - så har du en masse fantastiske vandperler klar til din dekoration eller blomst.
Illustration - Punkt 3
4.
Det sidste du skal gøre, er at finde ud af hvordan dine vandperler skal bruges. Vil du gerne bruge dem til dine blomster, så husk at fjern jorden. Skal de bruges til afskårne blomster skal du huske at vandperlerne alene ikke kan nå at afgive nok vand - derfor skal der tilføres ekstra vand. Skal vandperlerne bruges til en dekoration, er det bare at give sig i kast med det!
Illustration - Punkt 4