Udgivet i 2.892 kommentarer

Halloween – den uhyggeligste tid på året.

Halloween LED Lyskæde - Græskar

Halloween LED lyskæde - Spøgelser Halloween LED Lyskæde - Skelet

Halloween … Efterårets (u)hyggeligste tid. Når Halloween banker på døren, så er det frem med de sorte & orange farver – og ikke mindst græskar, spøgelser, skeletter og så videre. Hos Aquaperlen har vi altid gået meget op i denne begivenhed, fordi farverne bare passer rigtig godt til årstiden, som er mørk, men også orange, med tanke på træernes blade der ændrer farve og skaber det flotteste farvespil i naturen. Derfor har vi udvalgt nogle flotte lyskæder og ikke mindst samlet alle vores sorte og orange produkter fra hele webshoppen i én kategori, nemlig: Halloween 2015. Der er endvidere minimum 10% rabat på alle produkterne i denne kategori, så du kan pynte op til halloween lidt billigere 🙂

Halloween – hvad har vi af produkter?

Vandperler

Lyskæder

Trip Trap Trolde

Lysestager

Faktisk har vi bare rigtig mange forskellige ting, til der der blot ønsker at pynte pænt op til Halloween. Og et godt tip er, at hvis du tager noget vat, og trækker det rigtig godt ud, så kan du samtidig også “lave” spindelvæv, som sammen med lyskæderne kan få et rum til at blive virkelig uhyggeligt.

Vi håber, at i alle får en rigtig god Halloween 🙂

Udgivet i 3 kommentarer

Vores påske med aquaperler

Ovenfor kan du se et bud på hvordan du kan bruge vandperler til at pynte op til påsken. Alt hvad man skal bruge er sådan set bare nogle klare vaser/glas og vandperler. Kombiner nogle grønne og gule vandperler, og så er det ellers bare et spørgsmål om at bruge fantasien.
Et kæmpe plus er, at påskeliljerne kan stå kun i vandperler (uden jord). Husk blot at komme vand i, så rødderne er dækket af vand, og det samme gælder de afskårne blomster.
Derudover kan man roligt bruge lys sammen med vandperlerne, da lysene automatisk vil blive slukket af vandperlerne, når de brænder ned til bunden, fordi der vil være fugtigt. Husk dog alligevel altid at holde øje med de levende lys, eller brug elektriske led lys. Se vores udvalg af LED lys her: Vandtætte LED lys

Udgivet i Skriv en kommentar

Se vandperler på Instragram med Aquaperlen

Aquaperlen er for nyligt kommer på Instagram, hvor vi opdaterer med billeder af dekorationer, vandperler og om alt der sker på Aquaperlen’s kontor. Så hvis du er interesseret i at vide hvad der sker i Aquaperlens vandperle land, så vil vi opfordre dig til at følge os. Du kan se og følge os her: http://instagram.com/aquaperlen
Indtil videre kan du blandt andet se billeder af når vi pakker vandperler til alle vores dejlige kunder og billeder af forsøg med vandperler. Det er det fantastiske ved Instagram – man kan vise sin verden i billeder og vi vil gerne dele vores verden med jer.

Aquaperlen på Instagram

Grunden til, at vi har valgt at lave denne Instagram konto er for, at du som kunde kan se og følge med i hvad vi går rundt og laver. Derudover vil der også komme billeder når der sker noget nyt, og når vi får nye ting hjem til webshoppen. Hos Aquaperlen har vi i vores første år formået at skabe et godt navn for os selv, og derfor vil vi takke alle jer dejlige kunder som fortæller om os til andre ved at give jer inspiration og indblik i Aquaperlens vandperle univers 🙂

Derudover vil der i fremtiden også komme spørgsmål som du vil få mulighed for at svare på, og du vil kunne stille spørgsmål til os, (tag f.eks et billede af et problem som du vil sprøge os om) og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe. Vandperler er et forholdsvist nyt produkt og mange ved ikke hvordan de skal bruges og hvad de skal gøre i forskellige situationer, og derfor vil vi gerne gøre hvad vi kan for at hjælpe vores kunder med de problemer der nu engang kunne opstå for dem ang. deres vandperler . Måden hvorpå du kan kontakte os via Instagram, er ved at tagge os på dit billede.

Udgivet i 3 kommentarer

Orkide med abeansigt

Vi faldt for nyligt over denne meget specielle orkide. Denne slags orkide kaldes meget passende en “Monkey Face Orchid” eller “Dracula Simia” for at være helt specifik. Det er en forholdsvis sjælden orkide, som i naturen findes på bjerge i Ecuador og Peru i højder på 1000 – 2000 meter.

Orkide med abeansigt

I det  mere videnskabelige navn betyder “simia” abeansigt og “Dracula” henviser til de to lange sporer, der hænger ned, næsten som hugtænder.

Hvad der gør denne orkide nærmest endnu mere interessant, er at den dufter som en moden appelsin når den blomstrer.

Udgivet i 1.648 kommentarer

Foldbare vaser

Som en nyhed kan vi præsentere foldbare vaser i butikken. Disse smarte vaser fåes i mange forskellige varianter, og er utroligt smarte. Det eneste man skal gøre, er at hælde varmt vand i den “flade” vase, og efter kort tid vil den nu folde sig ud til en funktionel – og flot, vase. De fungerer alle på samme måde, og er utroligt nemme at have med at gøre – og, så kan de genbruges.

Foldbar vase

De er altid gode at have liggende i skuffen, hvis der skulle komme en uventet blomst i huset – og, med foldbare vaser vil du altid være forberedt!

Se vores udvalg af foldbare vaser her.

Nogen kan måske være bekymret for, om hvor længe den foldbare vase kan stå og om den kan folde sig sammen igen, så vandet falder ud af den. Men dette vil ikke ske. De foldbare vaser vil kun folde sig sammen igen hvis du selv gør det eller hvis alt vandet i den er fordampet. Ikke mindst derfor er foldbare vaser rigtig smarte.

 

Udgivet i 1 kommentar

Vandperler og vandtætte LED-lys

Så er der nyt i butikken! Vi har fået vandtætte LED-lys hjem, som giver en fantastisk effekt sammen med vandperler. Hvis man har prøvet almindelige stearin-flydelys sammen med vandperlerne, så ved man hvor meget de kan lyse perlerne op i mørke, men med LED-lys kan de lyse endnu mere op. Indtil videre har vi LED-flydelys med lilla flamme, men det giver en rigtig god og anderledes effekt end den gule ægte flamme. Den lilla farve giver god hygge i vintermørket med sin dybe lilla/blå farve. Se blot på billederne nedenfor.

Bemærk:

25,- pr. stk.

Batteritiden er minimum 48 timer (vi tester stadig).

Lysene virker kun hvis de står i vand. Der er to små metal-dutter under lysene som skal berøres af vand.

Batteri er inkluderet i prisen.

 

vandperler led-flydelys ledlys vandtæt

Dette er blot et stemningsbillede som viser farven af lyset. De to lys står i en rund glasvase med klare vandperler og vand.

 

 

jul vandpeler lilla kalenderlys rensdyr vandtætte led lysHer kan man se flammen i dagslys. De vandtætte LED-lys er sat i en juledekoration, for at give lidt stemning. På billedet nedenunder kan du se hvordan det ser ud når der er mørkt. Vandperlerne i fadet er blandet store og små lilla.

 

 

hvide vandperler lilla vandtætte led lys

På dette billede står de vandtætte LED-lys i små vaser fyldt op med vand og hvide vandperler med metal-skær.

 

jul dekorationer kalenderlys lilla led lys vandtætte

Her har vi et billede af lidt forskellige dekorationer som står i en vindueskarm. Det kan give en ide om, hvordan det vil se ud når man bruger disse lilla vandtætte LED-lys sammen med vandperler. Utrolig meget hygge med varme farver.

 

På det sidste billede nedenfor, kan man se hvordan det ser ud, når man kommer det vandtætte LED-lys ned i vandperlerne (hvide metal-perler). Det er nemlig det smarte når de er vandtætte – for det giver så mange muligheder for at lave dekorationer med LED-lys og vandperler.

 

vandperler hvide vandperler lilla vandtætte led-lys

Udgivet i 1 kommentar

Jul med vandperler

Nu er der ikke længe til jul, og i den forbindelse har vi lavet en hel masse på hjemmesiden, for at give inspiration til brug af vandperler til den søde juletid. Først og fremmest har vi lavet en video med en masse billeder som inspiration, hvilken du kan se lige her. Nogle af billederne fra videoen kan du også se her nedenfor, hvorunder der er skrevet hvilke perler der er brugt til de forskellige dekorationer. Et par hurtige tips er, at de grønne, røde og lilla vandperler fungerer bedst på et sort/mørkt fad, fordi farven så bliver lidt mørkere og mere juleagtig end den normalt er.
Til sidst kan vi fortælle, at fordi det er jul, så er der 33% rabat på alle grønne, røde og hvide vandperler. Find jule-vandperlerne her.

 

vandperler jul nisser sne pynt dekoration orkide

 

Til denne orkide er der brugt hvide metal vandperler i bunden og så fyldt op med hvide små vandperler i toppen. På afstand giver det et look af, at der ligger tø-sne i bunden og nyfalden ren sne i toppen. Det ser utrolig godt ud, og med lidt nisse-pynt er det helt fantastisk! 🙂

 

vandperler hvid sne rensdyr jul orkide stjerner

 

Til denne orkide er der brugt store hvide vandperler. med et par guldstjerner ved. I fyrfadsstagerne er der brugt hvide metal vandperler og så vand og flydelys, som giver et fantastisk sne-agtigt look. Hvis man ikke er så meget til det der med at pynte overdrevet meget op til jul, synes vi det her er en helt fantastisk måde at pynte op på. Det er hyggeligt, juleagtigt og vinter-flot!

 

adventskrans lilla jul vandperler julekugler

 

Til denne adventskrans er der brugt små lilla vandperler. normalt er de lilla vandperler meget mere skinnende og lyse i det, men når de ligger i det mørke fad, så bliver farven dejlig dyb og varm. Spædet op med lidt stjerner, julekugler og guldæbler, så er den bare utrolig flot!

 

Vandperler rød rensdyr adventskrans guldæble lys jul

 

Denne adventskrans er lidt alternativ, fordi lysene står ved siden af hinanden, men det giver anledning til meget mere pynt foran og hvis man er glad for rød, så er den virkelig flot. Vandperlerne i fadet er store røde vandperler, og fordi de ligger i et klart fad, så er de ikke så dyb røde som man ofte forbinder julen med.

 

sne nisser engel advent adventskrans vandperler hvid jul

 

Endnu en adventskrans. Helt hvid og med små hvide vandperler. Vi synes den er så sød, fordi det ligner at de små figurer “gemmer sig i sneen”, og så med englen der står og synger bagved. Det bliver næsten ikke mere julet!

 

En sidste ting er, at man skal tænke på, at vandperlerne hurtigere fordamper når de ligger så spredt. Derfor kan det være en god ide at hælde vand ved perlerne så de holder sin størrelse. Samtidig gør det også dekorationerne mere brandsikre. Endnu en grund til at man kun kan elske vandperler!

Udgivet i 1 kommentar

Oplyste vandperler

Kender du det, at du har en kedelig hvid lampe som giver et alt for stærkt lys, og en masse “gamle” vandperler, som du ikke ved hvad du skal bruge til? Det oplevede vi for ikke så længe siden. Og til en fest mente vi, at der var alt for mørkt, men vi havde ingen lamper som kunne give et afdæmpet lys. Men så brugte vi den gamle metode med at sætte en lampe bag noget stort, så det stærkeste lys blev sorteret fra – hvis man kan sige det sådan. Resultatet blev det du kan se på billedet. Et stort cylinder af glas fyldt med gamle vandperler og vand der blev lyst op. Vi synes at det så så utroligt flot ud, at vi mener det har fortjent en plads på vores inspirationsside. Cylinderet er 70 cm højt og 10 cm i diameter. Så det er stort, og det ser rigtig godt ud når det står på gulvet. Lampen er bare en ganske almindelig hvid bordlampe. I princippet kan alt bruges her, så længe man har en hvid lampe, en glasvase, noget vand og nogle vandperler.

 

Vandperler oplyst lys Aquaperlen blandet

 

Køb vandperler her

Udgivet i 4 kommentarer

Halloween hos Aquaperlen – spred uhygge med vandperler

 

Halloween Aquaperlen VandperlerNu nærmer tiden sig, hvor der skal spredes masser af uhygge i det mørke efterår med vandperler. Derfor har vi hos Aquaperlen lavet lidt godt til dig, der gerne vil have lidt uhygge i hjemmet. Vi har blandt andet lavet lidt inspiration som du kan finde her, som gerne skulle kunne give en masse ideer til hvordan du rigtig kan sprede uhygge med vandperler. Derudover har vi også lavet to nye blandingsposer, nemlig med sorte og orange vandperler, og de kan fåes i både almindelig størrelse og i store. Og sidst men ikke mindst, har vi sat 50% på alle sorte og orange vandperler, og selvfølgelig de to nye blandingsposer. Så, der er næsten ingen undskyldning for ikke at sprede lidt uhygge i hjemmet eller til en Halloween fest med de skønne vandperler! 🙂

Udgivet i Skriv en kommentar

Halloween med orkideer og vandperler

Til denne orkide er der brugt en 2 liters vase, 0,9 liter store sorte vandperler og 0,9 liter store orange vandperler. Dette er godt for at give de klassiske sorte og orange Halloween- farver i hjemmet på en stille og afdæmpet måde. Grunden til der er brugt store vandperler er for, at man tydeligere kan se de stærke orange farver blandet sammen med de sorte perler. Læs evt. her for at se hvordan du bruger vandperler sammen med orkideer

 

orkide vandperler halloween

 

Udgivet i 7.981 kommentarer

Lysestager med vandperler og et twist af halloween

vandperler halloween lys pynt

 

Se her hvordan du laver denne dekoration med vandperler. Lysestagen er ca 5 cm i dm og 15 cm høj. Dertil er der brugt ca en spiseske (færdige) store sortestore orange ,almindelige sorte og almindelig orange og derudover 5 spsk klare perler (pr. lysestage). Perlerne er blandet sammen i en skål og derefter hældt op i lysestagen. Derefter hældes der vand i, og så et flydende lys i toppen. Dette giver en utrolig fed effekt om aftenen, når lyset lyser perlerne op. I hvert fald er denne dekoration perfekt til lys på bordet til en fest. Hvis ikke man har så mange fyrfadsstager som denne type, kan almindelige drikkeglas også sagtens bruges. Det bliver flot uanset hvad når der er vandperler i 😉

 

 

Udgivet i 1 kommentar

Halloween med vandperler på flaske

vandperler cola halloween pynt

 

Denne type dekoration med vandperler er lidt sjov. Flaskerne er 1/2 liters colaflasker som vi har fundet i Tyskland – men mon ikke man også kan bruge andre former for flasker. I den ene flaske er der brugt ca 2 dl færdige almindelig orange perler og 2 dl færdige almindelig sorte perler. Derudover er der kommet lidt klare vandperler i (ca 1/2 dl), og så fyldt op med vand. Det samme er der i den anden, bare der er brugt store perler i stedet for de almindelige.

I disse “dekorationer” kan man så enten have stilke-blomster eller sætte et stearinlys i, som så efterhånden lader stearinen falde ned omkring flasken og give den lidt mere uhygge-look. Perfekt som pynt på bordet til en fest, eller blot til at pynte op med vandperler til Halloween i hjemmet.

Udgivet i Skriv en kommentar

Lys op med vandperler og Halloween i fyrfadsstager

halloween lys vandperler

 

Denne dekoration med vandperler er utrolig simpel. Den består af en spiseske (færdige) store sorte, store orange, almindelige sorte og almindelig orange vandperler (pr. lysestage). De er blandet sammen i en skål og derefter hældt op i fyrfadsstagen. Derefter hældes der vand i, og så et flydende lys i toppen. Dette giver en utrolig fed effekt om aftenen, når lyset lyser perlerne op. I hvert fald er denne dekoration perfekt til lys på bordet til en fest. Hvis ikke man har så mange fyrfadsstager som denne type, kan almindelige drikkeglas fyldt med vandperler også sagtens bruges.

 

marmor vandperler rosendahl lys

Denne dekoration er utrolig simpel. Den består af en spiseske (færdige) almindelige sorte vandperler og ca 3 spsk orange marmor vandperler (pr. lysestage). De er blandet sammen i en skål og derefter hældt op i fyrfadsstagen. Derefter hældes der vand i, og så et flydende lys i toppen. Dette giver en utrolig fed effekt om aftenen, når lyset lyser perlerne op. I hvert fald er denne dekoration perfekt til lys på bordet til en fest. Hvis ikke man har så mange fyrfadsstager som denne type, kan almindelige drikkeglas fyldt op med vandperler også sagtens bruges.

 

vandperler nat lys halloween

Udgivet i 5.862 kommentarer

Vandperler – 9 slags blandinger

Som noget nyt, har vi nu også vandperler i 10 grams poser med forskellige farver. Der er både store vandperler, almindelige vandperler, marmor vandperler, vandperler med metalskær og selvlysende vandperler. I hver af de store og almindelige poser er der 3 forskellige blandinger:

1 med sorte, klare og hvide vandperler.

1 med alle farverne uden sort, hvid og klar.

1 med alle farverne blandet.

Alle disse blandingsposer er helt perfekte, hvis man godt kan lide mange farver sammen, i stedet for kun én farve vandperler. Eller hvis man vil prøve at se alle farverne, inden man køber den/de farver man bedst kan lide, uden først at skulle købe en pose af hver farve vandperler.

Til sidst er de også helt perfekte til børn. Mange børn elsker at bare sidde og kigge på vandperlerne, og de vil allerhelst gerne have alle farverne, så på denne måde har de muligheden for at kunne det, uden at man behøver købe en pose af hver slags vandperler.

vandperler marmor blandet

sort hvid klar vandperler blandetvandperler alle farver blandet

Udgivet i Skriv en kommentar

Vandperler i tropisk stil

vandperler tropisk blandet pynt lysvandperler tropisk blandet pynt rosendahl

Disse “dekorationer” med vandperler er ligesom de sort/hvide elsket her i hjemmet, og bliver ofte brugt når her bliver for tomt for farver. De er dejlig friske og passer i ethvert hjem hvor der ønskes farver.

 

Der er brugt lige dele af:

 

Blå almindelige vandperler

Gyldengul almindelige vandperler

Orange almindelige vandperler

Pink almindelige vandperler

Rød almindelige vandperler

Turkis almindelige vandperler

 

Perlerne er blandet sammen i en skål og til sidst hældt op med vand, og så med et flydelys i toppen.

Udgivet i 2 kommentarer

Vandperler i sort/hvid

vandperler sort hvid klar blandet pynt lys rodendahlvandperler sort hvid klar blandet pynt lys

Disse “dekorationer” med vandperler er meget elsket her i hjemmet. De er meget enkle at lave. Der er brugt lige dele almindelige sorte og hvide vandperler, og så blandet klare vandperler i så det ligner at de sorte og hvide flyder i vandet. I den høje dekoration er der brugt 3-4 store perler af sort og hvid, for at skabe lidt “spil”. Derefter er der hældt vand i til perlerne er dækket.

I toppen er der brugt flydelys. Det er en meget enkel måde at lave lidt sjov på. Til dette kan man naturligvis også bruge forskellige farver, så man kan lave farvetemaer der passer til hjemmet, hvis man ønsker det 🙂

 

Der er brugt:

 

Sort almindelige vandperler

Hvid almindelige vandperler

Klar almindelige vandperler

Sort store vandperler

Hvid store vandperler

Udgivet i 1 kommentar

Lad vandperlerne passe blomsterne i ferien

orkide i vandperlerFå hjælp fra vandperler. Vi kender det alle. Vi skal have fundet en blomsterpasser når vi skal på ferie. Men nu kan du få hjælp – fra vandperler. Vandperler er super smarte, da de sørger for, at blomsterne får den væske de har brug for. Vandperlerne lægges i vand i 10-12 timer, og kan herefter erstatte jorden i blomsterne.
Det er orkideer der virker absolut bedst med kun at stå i vandperler, men alle andre planter kan nyde godt af dem. Hvis vandperlerne blandes op i jorden som blomsterne står i, så vil jorden holde sig fugtig længere, da vandperlerne vil afgive fugt til jorden, som giver det videre til blomsterne.
Hvis man lader sine blomster stå med vandperler, skal man være opmærksom på, at væsken fra perlerne fordamper forskelligt alt efter om de står i direkte sollys og varme. Herhjemme, når vi tager på ferie, sætter vi altid blomsterne på gulvet et sted, hvor solen ikke står direkte på hele dagen, men hvor de stadig får lys. Derudover er det også forskelligt fra plante til plante og blomst til blomst hvor meget vand de suger. Til sidst er det også vigtigt at vide, at jo større overflade der er i toppen af urtepotten jo hurtigere kan fugten slippe ud. F. eks hvis man ligger ca 5 gram vandperler i en dyb tallerken, så vil perlerne have fordampet al væsken igen efter ca en uge, og kommer man dem i en halv liters sodavandsflaske uden låg, så vil de holde mindst en måned (vi tester stadig, og efter 3 måneder er der ikke sket noget endnu).
En rigtig god ide er at komme blomsterne i vandperler / jord med perler 2-4 uger inden ferien, så man selv kan teste hvor længe jorden holdes fugtig, så man er sikker på, at blomsterne ikke kommer til at stå tørre under ferien. Vores anbefaling er, at bruge 20 gram vandperler pr. blomst (eller så mange som muligt i urtepotten som muligt. 10 gram giver lidt mere end 1 liter – så kan du måle inden du køber), så man er nogenlunde sikker på, at blomsterne kan stå i 14 dage. Og hellere være på den sikre side. Kommer man “for mange” vandperler i, sker der ikke noget, da blomsterne kun suger den væske de har brug for, men kommer man for lidt i, kan man risikere, at perlerne tørrer ud før tid. Rigtig god ferie!

Køb vandperler her

Udgivet i 1 kommentar

Orkide i regnbuefarvede vandperler

vandperler regnbue orkide

 

Til denne kreation har vi, udover orkideen, brugt en 2 liters firkantet glasvase. Den kunne selvfølgelig også ligeså godt have været rund. Farverne der er brugt er:

5 gram gule vandperler

5 gram røde vandperler

5 gram lilla vandperler

5 gram blå vandperler

Sæt først orkideen ned i vasen, og hæld derefter farverne i 1 efter 1. Ryst vasen let efter hver farve, for at danne en så lige kant som muligt. Vi har med vilje sat orkideen langt tilbage i vasen, så der er en stor overfade foran orkideen, så man rigtig kan se de smukke vandperler 🙂

Udgivet i 1 kommentar

Ølpynt med vandperler

vandperler i øl

Her har vi lavet et bud på lidt pynt i herrehjemmet, med vandperler – eller bare et kompromis i hjemmet hvor manden er træt af, at kvinden har sat et alt for stort præg!
Til denne har vi brugt 1 pose af 10 gram gyldengule vandperler, hældt dem op i et 1 liters ølkrus, hældt vand i så vandperlerne lige netop er dækket, og derefter hældt de hvide vandperler i, så de ligner skum. Lidt sjovt. Det kan man kalde for: sjov med vandperler 😉

Udgivet i 2 kommentarer

Den flotteste rose i vandperler

Vandperler rose lys pynt bryllup

 

Til denne dekoration har vi brugt:

en glasvase der er 70 cm høj og 10 cm i diameter
en langstilket rose (en falsk rose, ved ikke materialet)
ca 1,5 ltr sten
ca 3 liter vand
4 flydelys
6 poser klare vandperler (60 gram)

 

Først lavede vi vandperlerne i selve vasen. Vi lod dem stå natten over, så vi var sikre på at alle vandperler havde taget maksimal mænge vand, så de ikke risikerer at vokse i dekorationen. Derefter hældte vi ved hjælp af et stort dørslag vandet fra og kom perlerne i en anden beholder. (Brug evt en suppeske i stedet for at hælde da det er nemmere, men dog tager længere tid). Dernæst kom vi stenene i, og der oveni hældte vi en masse vandperler op. Det er vigtigt kun at hælde dertil hvor man ønsker at selve rosens hoved skal være. Da den ønskede højde var nået, sætte vi rosen i, så kun hovedet stak op. Herefter kom vi forsigtigt, med hænderne, flere vandperler i så hovedet på rosen var dækket. Derefter hældte vi vandet forsigtigt i, så den blev klar. Nu kunne vi med lidt køkkenredskaber (en kødtang) rette lidt på rosens blade og grenene. Derefter kom vi lidt flere klare vandperler i, og noget mere vand, og til sidst flydelysene. Der var rigtig mange bobler i dekorationen, men dem fik vi væk ved let at ryste og bevæge vasen. Dog fik vi ikke dem alle ud, men vi kan også godt lide den sådan her 🙂 Nu har vi lavet dekorationen som vi godt kan lide den. Men der er utallige muligheder. Og med lidt sund fornuft og en god fantasi kan man også selv lave dekorationen som man selv kan lide den, og for den sags skyld i mindre (eller større) udgaver. Det eneste der i den sammenhæng er vigtigt at vide er, at når man hælder vandet i, så hæver vandperlerne sig lidt, så man skal sætte blomsten i lidt længere nede end man ønsker den skal være til sidst, og ikke starte ud med at komme vandperler i helt op til toppen. Det er bedre at tage det lidt efter lidt. Hvis det er helt slemt efter man har hældt vandet i kan man også presse blomsten let ned, og så rette bladene ud igen. Det skader ikke noget. Skriv meget gerne hvad i synes om det! 🙂
Vandperlerne kan sagtens tåle de levende lys. Men man kan godt risikere at lidt af perlerne omkring lysene smelter. Men dem tager man selvfølgelig bare væk, hvis man mener at nogle af dekorationens vandperler ikke længere er pæne.

Udgivet i Skriv en kommentar

Halloween tema med vandperler

Vandperler halloween punt

 

Vi prøvede at lege lidt med vandperler omkring et halloween tema, og dette var resultatet. Hertil er brugt ca en halv pose (5 gram) gennemsigtige vandperler. Mængden af vandperler vil dog variere, i forhold til hvad man kommer i af pynt og hvor stor vasen er. Hvis man ønsker det, kan man også komme et flydelys i toppen. F. eks et orange vil passe perfekt i denne sammenhæng. Men det er jo alt efter hvad man selv er til. Man kan også bruge helt almindelige bloklys. Man skal bare lige sørge for, at smelte stearin omkring vægen, så den ikke opsuger vand. Pyntet i vasen er nogle “rester” vi har fra tidligere halloweens. Men alt kan bruges. Så længe det kan tåle at være i vand. Men som altid – prøv dig frem. Dette er nemt og hurtigt at gå til, såfremt man har nogle klare vandperler, en glasvase og noget pynt.

Udgivet i Skriv en kommentar

Sådan bruges Aquaperlens vandperler

1 pose giver 1 liter færdige vandperler. Posen hældes i en skål/beholder med 1 liter vand. Laver man 2 poser hældes der 2 liter vand i osv. Vandperlerne fylder ikke meget mere, end det vand og perler man hælder i skålen/beholderen til at starte med, men fyld ikke helt op til kanten, perlerne kan nemlig godt finde på at “vokse” 1 lag over vandet. Blot for at undgå at de triller ud over kanten 🙂 Lad vandperlerne stå i vand i 8-12 timer – evt. natten over så du er sikker på de har opnået maksimal størrelse.

 

Ønsker man at bruge det, kan man også komme gødning i. Hæld først gødningen ned til perlerne i skålen, og når gødningen er suget op, hældes vandet i. På den måde er man sikker på, at perlerne har optaget mest muligt gødning. Det samme kan gøres med duftolier – samme procedure
En god ide er, at have lidt færdige vandperler på lager i en lufttæt beholder, for så kan man efterhånden som vandperlerne bliver mindre komme lidt flere perler i, så den ser fin ud i lang tid. Når man løber tør for vandperler og dem i skjuleren er for små, kan man tage dem ud, skylle dem, lade dem stå i vand natten over igen og gentage genopfyldningen næste dag.
Vi har altid en stor farvefast vase til at stå med gamle vandperler, så vi kan tage lidt derfra, som orkideen kan stå i den nat hvor vandperlerne genopfyldes, men ellers kan orkideen, efter vores erfaring, godt tåle at stå natten over uden jord, perler eller andet.
Alternativt kan man også hælde vand direkte ned til perlerne i urtepotten om aftenen inden man går i seng, og så hælde det overskydende vand fra næste morgen. Gør det der er tættest på hvad du plejer at gøre. Det er jo meget forskelligt hvad man selv plejer at gøre, og hvad orkideerne kan holde til.
Det samme gøres ved pynt og dekorationer.

 

Bruges vandperlerne til afskårede blomster og buketter, er det meget vigtigt, at man hælder vand ved, til stilkene er dækket, da blomster og buketter suger meget vand.

 

Ønsker man at gemme en pose vandperler væk, fordi man ikke skal bruge dem mere, kan man lægge dem på et viskestykke i ca 3-4 dage, og så bliver de små igen, og man kan gemme dem i en pose. Det vigtige her er, at man lige skyller vandperlerne først, for at undgå at der er bakterier i dem. Der vil jo uden tvivl komme støv og andet skidt på vandperlerne, så for at være på den sikre side, kommer man dem lige i en skål, skyller dem og hælder vandet fra igen. Man kan også komme sulfo i vandet, så man er sikker på de bliver rene. Men vær sikker på, at al sulfo er skyllet af, inden vandperlerne lægges til tørre.

 

Vil du blot gemme dine vandperler væk, for at bruge dem igen om et par dage, kan du komme dem i en lufttæt beholder, hvori vandperlerne vil forholde sig ligeså store. Kom evt. vand i, så vandperlerne er mest muligt store, når du skal bruge dem igen. Skyl perlerne inden de gemmes væk. Evt. med lidt sulfo. Husk at al sulfo skal være skylles af inden vandperlerne gemmes væk.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Se evt. Spørgsmål og Svar.

 

Vandperlerne kan ikke spises. Men det er ikke farligt hvis det skulle ske at der ryger en enkelt ned.

 

Tabes der vandperler på gulvtæppe, så gå ikke i panik. Hvis du lader dem ligge, vil tæppet forholdsvis hurtigt suge vandet fra perlen, og vandperlen kan støvsuges op.

 

Smid ikke vandperlerne i vasken, da de kan stoppe afløbet. Skulle det alligevel ske, tilsættes salt, og de vil blive nedbrudt.

 

For vedligeholdelse af vandperlerne kig da under “Vedligeholdelse af dine vandperler

Udgivet i 1 kommentar

Fakta om Aquaperlens vandperler

Hos Aquaperlen giver 1 pose med 10 gram 1 liter færdige vandperler.

 

Vandperlerne afgiver ikke farve, og er giftfri og lugtfri. Så der er ingen gift som kan trænge ind i planterne. Nogen vandperler afgiver farve, og som man kan sige sig selv, er det næppe sundt for specielt en orkide. Det kan være svært at vide om vandperler afgiver farve, men det gør Aquaperlens vandperler ikke.

 

Aquaperlens vandperler kan tilsættes duftolier og gødning. Se her hvordan du gør.

 

Vandperlerne er ca. 2-3 mm i diameter i tør tilstand, alt efter hvilken størrelse der er tale om. Når vand tilsættes vokser perlerne i løbet af 8-12 timer til ca. 1-2 cm.

 

Vandperlerne er faste i farven. Når perlen står alene er den ikke så kraftig i farven. Se under hvert produkt hvordan farven er når de står sammen, er under vand og når de står alene.

 

Vandperlerne er perfekte til brug i orkideer, afskårne blomster, buketter, dekorationer generelt pynt og til den helt perfekte værtindegave.

 

Vandperlerne er bionedbrydelige og miljøvenlige.

 

Vandperlerne kan ikke spises. Men det er ikke farligt hvis det skulle ske, at der ryger en enkelt ned.

 

Smid ikke vandperlerne i vasken, da de kan stoppe afløbet. Skulle det alligevel ske, tilsættes salt, og de vil blive nedbrudt.

 

Se her hvordan du bruger Aquaperlens vandperler

Udgivet i Skriv en kommentar

Vedligeholdelse af dine vandperler

Mange har spurgt efter hvor længe vandperler holder, når man bruger dem. Det er der ikke noget entydigt svar på, men jeg vil her komme med lidt råd og vejledning om hvordan du bedst passer dine vandperler.

 

For at slå det helt fast, så kan vandperlerne bruges stort set til evig tid. Det kræver bare at man ved hvordan man skal behandle dem.
Når perlerne er vokset store, så vil de automatisk afgive vand, og dermed blive mindre. En hovedregel er, at ligger de i en gennemsigtig beholder, så afgiver de mere vand og bliver derfor hurtigt mindre. Ligger de i en farvefast beholder hvor solen ikke kan trænge igennem, holder de længere. Men blomsterne suger jo også vand, fra perlerne, og alt efter hvor meget vand de suger, så er det også forskelligt hvor hurtigt perlerne bliver mindre. Herhjemme har vi haft en orkide til at stå i vindueskarmen, hvor solen står ind det halve af dagen, i en gennemsigtig beholder, hvor der gik ca 14 dage før perlerne var blevet små, og måtte genopfyldes. Så ca. 14 dage som minimum kan perlerne stå, uden at man gør noget ved dem. Men prøv dig frem, det er jo meget forskelligt fra hjem til hjem og blomst til blomst.

 

Læs her, hvordan du genopfylder vandperler til din orkide (og dekoration).

 

Ønsker man at gemme en pose vandperler væk, fordi man ikke skal bruge dem mere, kan man lægge dem på et viskestykke i ca 3-4 dage, og så bliver de små igen, og man kan gemme dem i en pose. Det vigtige her er, at man lige skyller vandperlerne først, for at undgå at der er bakterier i dem. Der vil jo uden tvivl komme støv og andet skidt på vandperlerne, så for at være på den sikre side, kommer man dem lige i en skål, skyller dem og hælder vandet fra igen. Man kan også komme sulfo i vandet, så man er sikker på de bliver rene. Men vær sikker på, at al sulfo er skyllet af, inden vandperlerne lægges til tørre.

 

Vil du blot gemme dine vandperler væk, for at bruge dem igen om et par dage, kan du komme dem i en lufttæt beholder, hvori vandperlerne vil forholde sig ligeså store. Kom evt. vand i, så vandperlerne er mest muligt store, når du skal bruge dem igen.

 

Ønsker du at bortskaffe vandperlerne, gøres dette i dagrenovation. Vandperlerne må ikke hældes ud i vasken, da de kan stoppe afløbet. Skulle det alligevel ske, at der kommer for mange vandperler i afløbet og det stoppes, kan man hælde salt ned som vil opløse vandperlerne.

 

vandperler på viskestykke

Vandperler på viskestykke

Udgivet i 1 kommentar

Hos Aquaperlen får du 10 gram vandperler pr. pose

Mange steder på nettet hvor man kan købe vandperler, er det ikke oplyst hvor mange gram man køber. Mange steder er der ikke mere end 3-5 gram i en enhed, og derfor sætter de ofte prisen meget billigt. Men i sidste ende er det ikke billigt, da man betaler mere pr. gram. Hos Aquaperlen får du 10 gram vandperler for 20 kroner. Dvs. 2 kroner pr gram, hvor andre forhandlere tager op mod 2,8 kroner pr. gram. Det giver en stor forskel i sidste ende, og med en gratis fragt ved køb over 150 kroner får du næsten ikke billigere vandperler end hos Aquaperlen.

 

Køb vandperler her.

 

1 pose vandperler

Udgivet i 1 kommentar

Orkideer og vandperler – hvordan du gør

Den vigtigste regel omkring orkideer og vandperler er: Gem aldrig rødderne væk nedenunder vandperlerne, men sørg for, at rødderne blandes med vandperlerne, ligesom da de stod i jord/barken, og sørg altid for, at nogle af rødderne kan få luft ovenover vandperlerne.

 

Det er meget nemt at håndtere det at skifte orkideerne fra jord/bark til vandperler. Først lader du vandperlerne stå i vand i 8-12 timer – evt. natten over så du er sikker på de har opnået maksimal størrelse. Derefter frigør du orkideens rødder fra jorden eller barken eller hvad den nu står i. Nogen gange kan det godt tage lidt tid, men jeg lærte hurtigt at rødderne godt kan tåle at man er lidt hård ved dem – med måde, altså 😉 Derefter rengøres rødderne og urtepotteskjuleren, fylder skjuleren godt op med vandperler, lad dog 1-2 cm være uden vandperler. Stik nu orkideen ned i, så rødderne bliver dækket. Hvis der er plads til det, kan du herefter godt fylde flere vandperler i, så de går op over kanten på skjuleren – men det er jo alt efter hvad man er til.

 

En god ide er, at have lidt færdige vandperler på lager i en lufttæt beholder, for så kan du efterhånden som vandperlerne bliver mindre komme lidt flere perler i, så den ser fin ud i lang tid. Når du løber tør for vandperler og dem i skjuleren er for små, kan du tage dem ud, skylle dem, lade dem stå i vand natten over igen og gentage genopfyldningen næste dag. Vi har altid en stor farvefast vase til at stå med gamle vandperler, så vi kan tage lidt derfra, som orkideen kan stå i den nat hvor vandperlerne genopfyldes, men ellers kan orkideen, efter vores erfaring, godt tåle at stå natten over uden jord, perler eller andet. Alternativt kan man også hælde vand direkte ned til perlerne i urtepotten om aftenen inden man går i seng, og så hælde det overskydende vand fra næste morgen. Gør det der er tættest på hvad du plejer at gøre. Det er jo meget forskelligt hvad man selv plejer at gøre, og hvad orkideerne kan holde til.

 

Nogle gange kan man komme ud for, at der enten kommer dyr, bakterier eller alger i vandperlerne. Mange har spurgt hvordan man skal håndtere dette problem, og det er faktisk nemt. Man kan komme problemet til livs ved, at vaske perlerne i sæbe. Det man gør er, at hælde perlerne op i en skål med varmt vand, kom opvaskemiddel i (ca 1 stk fuld), rør rundt og “gnub” let på perlerne, så man føler at man får det vasket af. Skyl nu perlerne helt fri for sæbe – og gerne skyl en ekstra gang for at være helt sikker, og kom dem ned til orkideen igen. Husk også at skylle rødderne på orkideen utrolig godt.

Uanset hvad er det en god ide, at gøre dette hver/hver anden måned. Det er ikke noget der behøver at tage lang tid, men det er altid en god ide, at sikre sig imod at der kommer nogen former for urenheder i perlerne.

 

Nogen gange kan orkideen godt have svært ved at stå “lige” når den ikke står i en urtepotte men kun i skjuleren. Men det er et spørgsmål om, at vælge den rigtige skjuler eller vase. Man er nødt til at prøve sig lidt frem, men når man finder den rigtige kombination, bliver man også virkelig glad for det. Det giver et helt andet spil i blomsten, med farverige vandperler fremfor en mørk jordbund.

 

Ønsker man at bruge det, kan man også komme gødning i. Hæld først gødningen ned til perlerne i skålen, og når gødningen er suget op, hældes vandet i. På den måde er man sikker på, at perlerne har optaget mest muligt gødning.

 

Læs her om Aquaperlens egen erfaring med orkideer og vandperler.

Udgivet i 73 kommentarer

Vores orkideer og vandperler

Her i hjemmet er vi meget glade for orkideer. Men vi havde meget svært ved at holde dem, og ofte smed de blomsterne efter få dage. Det var vi meget trætte og kede af, og undersøgte hvad vi gjorde forkert, eller kunne gøre anderledes. Men så fortalte en bekendt os om vandperler, og vi undersøgte dem straks, og endte faktisk med at købe nogen med det samme, så der kunne ske noget meget hurtigt. Efter at orkideerne havde stået i vandperler i knap to uger, så kunne vi med det samme se en forskel! Der er masser af skud, og blomsterne falder ikke længere af. Der er stor forandring at se fra dag til dag – det er en fryd med vandperler!
Nedenfor kan i se 6 billeder. De første 5 billeder er taget 1 dag efter dag, og det sidste er taget efter 18 dage fra det første blev taget. Det er tydeligt at se forskellen fra dag til dag. Orkideen er nu kun 2 måneder gammel, men efter vi fik den og satte den i nogle dårlige vandperler, (vandperler købt i Plantorama som afgav farve) begyndte den at tabe alle blomsterne! Trist! Men den sidste blomst er blevet siddende, og nedenfor kan i selv se udviklingen, efter orkideen kom i de vandperler vi selv sælger. Der er endda ikke gødning i perlerne, så jeg synes det går meget hurtigt! Det er for øvrigt turkis vandperler man kan se orkideen står i, på det sidste billede (dag 18). Billedet på dag 18 er dog taget fra en anden vinkel fordi billedet ikke kunne tages hvor orkideen stod de første 5 dage, men der er vist stadig ingen tvivl om at den opfører sig overordentligt pænt? 😉

 

 

Se her hvordan du håndterer vandperler med orkideer

 

Udgivet i Skriv en kommentar

1 pakke med 10 gram giver 1 liter vandperler

På dette billede har vi illustreret hvor meget vandperlerne fylder, når de er færdige.
Dette skulle gerne gøre det nemmere for dig, at vurdere hvor mange poser du skal bruge til netop din urtepotte eller dekoration. I flasken er der 2 liter vandperler, da vi anvendte 2 poser, udelukkende fordi vi ikke havde nogen 1 liters flaske. Men resultatet er jo det samme 🙂 Hvor meget perlerne fylder gælder uanset hvilken type vandperle det er. 1 pakke med 10 gram vil altid give minimum 1 liter vandperler.

 

Vandperler i 2 liters flaske

Vandperler i flaske

Udgivet i 1 kommentar

Aquaperlens vattenpärlor

Lite om oss:

Vi började sälja vattenpärlor i Danmark i april 2012. Det gick snabbt framåt, och indlæn länge vi högt belönades för vår goda service, snabb leverans och inte minst våra stora produkter. (Se bara på vår Facebook-sida och Trustpilot här). Men nu tycker vi att det är dags att ge våra fantastiska vattenpärlor över gränsen till dig i Svarige. Det finns redan många från Sverige som har köpt från oss, och vi ser fram emot också att ha dig som kund.

Även om vi inte talar svenska, men med danska som vår huvudspråk, så vi förstår den ungefärliga bra, annars om du vill kontakta oss, så vi talar också engelska.

Hela denna text är översatt bästa förmåga, men du är välkommen att kontakta oss om du hittar stavfel, språkliga fel, etc. och du är också välkommen att hela texten och sedan återbetalar oss med några gratis vattenpärlor ☺

Nedan kan du läsa mer om våra vattenpärlor och hur man behandlar dem.

 

Köpa vattenpärlor här

 

 

Snabbfakta om våra vattenpärlor:

Hos oss ger 1 påse med 10 gram av 1 liter färdig vattenpärlor.

Vattenpärlor ingen färg och är icke-toxiska och luktfri. Så det finns ingen gift som kan tränga in i växterna. Vissa vattenpärlor ger färg och man kan säga sig, är det knappast hälsosamt för specifikt en orkidé. Det kan vara svårt att veta om vattenpärlor ger färg, men det gör våra vattenpärlor inte.

Våra vattenpärlor kan läggas doft oljor och gödningsmedel. Läs nedan hur du gör.

Vattenpärlorna är ca. 2-3 mm i diameter i torrt tillstånd, beroende på deras storlek i fallet med. När vatten tillsätts vatten växer pärlorna under 8-12 timmar till ca. 1-2 cm.

Vattenpärlor är fast i färg. När vattnet pärla ensam inte lika stark i färgen. Se varje produkt hur färgen är när de är enade, undervatten och när de står ensamma.

Vattenpärlor är perfekt för användning i orkidéer, snittblommor, buketter, dekorationer allmänhet dekorationer och den perfekta hostess gåva.

Vattenpärlor är biologiskt nedbrytbara och miljövänliga.

Vattenpärlor kan inte äta. Men det är inte farligt om det skulle hända att röka en enda ned.

Inte kasta vattenpärlor i diskhon, då de kan stoppa i avloppet. I den osannolika händelsen, är salt tillsätts, och kommer att degraderas.

 

Med hjälp av våra vattenpärlor:

1 påse ger 1 liter färdig vattenpärlor.

Plastpåsen och placera det i en skål / behållare med 1 liter vatten. Om du gör 2 påsar häll 2 liter vatten, etc.

Vattenpärlor inte tar upp mycket mer än vatten och vattenpärlor strömmar i skålen / behållaren till att börja med, men inte fylla ända upp till kanten, kan pärlorna hitta nämligen att “växa” 1 lager över vattnet. Bara för att undvika rullning över kanten

Låt vattenpärlorna stå i vatten under 8-12 timmar – kanske. natten så du är säker på att de har nått maximal storlek.

 

Om du vill använda den, kan du också få gödsel i.

Häll först gödsel ner till vattenpärlorna i skålen och när gödselmedel sugs upp, häll vattnet i. På så sätt är du säker på att pärlorna har spelat in mest gödningsmedel.

Detsamma kan göras med doft oljor – samma förfarande.

 

En bra idé är att ha lite färdig vattenpärlor lager i en lufttät behållare, som du kan som vattenpärlor blir mindre få lite mer vattenpärlor, så det ser bra under en lång tid. När du får slut på vattenpärlor och de i locket är för liten, kan du ta ut dem, skölj dem, lämna dem i vatten över natten, och upprepa påfyllning nästa dag.

Vi har alltid en stor färg fast vas att stå med gamla vattenpärlor, så att vi kan ta lite därifrån, eftersom orkidén kan vara natten där vattnet pärlor fyllas, men annars orkidé, enligt vår erfarenhet, god björn stå över natten utan mark, pärlor eller annat sätt.

Alternativt kan du hälla vatten direkt på pärlorna i potten på kvällen innan du går till sängs, och häll sedan bort överflödigt vatten från nästa morgon.

Gör närmast vad du normalt gör. Det är väldigt annorlunda vad de själva brukar göra, och vilka orkidéer kan hantera.

Samma sak sker genom ornament och dekorationer.

 

Använd vattenpärlor att klippa av blommor och buketter, är det mycket viktigt att du häller vatten på stammarna täcks som blommor och buketter absorberar mycket vatten.

 

Om du vill spara en påse vattenpärlor bort, eftersom du inte behöver dem längre, kan du sätta dem på en handduk i ca 3-4 dagar, och sedan blir de små igen och du kan lagra dem i en påse. Det viktiga här är att du bara skölja vattenpärlor först för att undvika bakterier i dem. Det kommer att utan tvekan att få damm och smuts på vattnet pärlor, så för att vara på den säkra sidan, få dem rakt in i en skål, tvätta dem och häll av vattnet igen. Du kan också få tvättmedel i vattnet, så du kan vara säker på att de är rena. Men vara säker på att allt tvättmedel sköljs innan vattnet pärlor att torka.

 

Har du bara spara dina vattenpärlor bort att använda dem igen om några dagar, kan du få dem i en lufttät behållare i vilken vattnet pärlor kommer att bete sig lika bra. Strö. vatten, så vattenpärlor är mest betydande när du behöver dem igen. Skölj pärlorna innan de lagras undan. Möjligen. med lite diskmedel. Kom ihåg att allt tvättmedel måste sköljas i vattenpärlor lagrade bort.

 

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Se även. Frågor och svar. (På danska)

Vattenpärlor kan inte äta. Men det är inte farligt om det skulle hända att röka en enda ned.

Tappa vattenpärlor på en matta, så få inte panik. Om man låter dem sitta, mattan relativt snabbt absorbera vatten från kulan, och vattenpärla kan sedan sugas upp.

Inte kasta vattenpärlor i diskhon, då de kan stoppa i avloppet. I den osannolika händelsen, är salt tillsätts, och kommer att degraderas.

 

Hur du behålla våra vattenpärlor:

Många har frågat hur länge vattnet pärlor hållaren när du använder dem. Det finns inget entydigt svar, men jag kommer här ge lite råd och vägledning om hur man bäst passar dina vattenpärlor.

För att göra det mycket klart, så att vattnet pärlor används nästan alltid. Det kräver bara att du vet hur man behandlar dem. När pärlorna har blivit stor, så de kommer automatiskt att leverera vatten, och sålunda vara mindre.

En allmän regel är att ligger i en genomskinlig behållare, så ge mer vatten och därmed mindre snabbt. Beläget i en färg fast behållare där solen inte kan tränga håller de längre. Men blommorna suger vattnet också, från pärlorna, och beroende på hur mycket vatten de suger, då det också varierar hastigheten på pärlorna är mindre.

Hemma har vi haft en orkidé att stå på fönsterbrädan där solen är i hälften av dagen, i en transparent behållare, som var cirka 14 dagar innan pärlorna var små och måste fyllas på. Så ca. 14 dagar som ett minimum, kan pärlorna, utan att göra något åt ​​dem. Men experimentet, det är mycket annorlunda från hem till hem och blomma till blomma.

Om du vill kassera vattenpärlor görs detta i hushållssoporna. Vattenpärlor får inte hällas ut i avloppet, eftersom de kan stoppa i avloppet. I den osannolika händelsen att det finns för många vattenpärlor i avloppet och det slutade kan du hälla salt ner som löser vattenpärlor.

 

Vattenpärlor