Vandperler · Hvad er det?

Vandperler er en lille bitte perle, der bliver op til 100 gange dens egen størrelse når den har ligget i vand i 10-12 timer. Perfekt til dekorationer, pynt og i orkideer i stedet for jord.

Vi har hos Aquaperlen over 50 forskellige slags vandperler, og er derfor også den butik i Danmark der har det største udvalg. Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere jer for dem alle sammen. Vores sortiment breder sig over selvlysende vandperler, vandperler med metal skær, vandperler med marmor effekt, og så selvfølgelig de almindelige vandperler i forskellige størrelser. Alle vores produkt-billeder er også nogle vi selv har taget, for at give det mest realistiske billede af farven på vandperlerne.

Hos Aquaperlen bestræber vi os på at gøre alt for, at du får netop de vandperler du ønsker dig. Vi har en blog hvor du kan stille spørgsmål og få svar, og se hvad andre har spurgt om, og skrevet omkring deres oplevelser med vandperler og Aquaperlen. Du kan også finde en masse inspiration til hvad du kan bruge vandperlerne til og hvordan du skal, eller, kan kan bruge dem. Alle billeder på siden er originale og taget af vores egne dekorationer og blomster som vi selv har i hjemmet, og er derfor hjemmelavet, netop så vi selv får den viden der skal til, for at vi kan hjælpe dig bedst muligt og vejlede dig efter lige netop dine ønsker.