Udgivet i 1 kommentar

Jul med vandperler

Nu er der ikke længe til jul, og i den forbindelse har vi lavet en hel masse på hjemmesiden, for at give inspiration til brug af vandperler til den søde juletid. Først og fremmest har vi lavet en video med en masse billeder som inspiration, hvilken du kan se lige her. Nogle af billederne fra videoen kan du også se her nedenfor, hvorunder der er skrevet hvilke perler der er brugt til de forskellige dekorationer. Et par hurtige tips er, at de grønne, røde og lilla vandperler fungerer bedst på et sort/mørkt fad, fordi farven så bliver lidt mørkere og mere juleagtig end den normalt er.
Til sidst kan vi fortælle, at fordi det er jul, så er der 33% rabat på alle grønne, røde og hvide vandperler. Find jule-vandperlerne her.

 

vandperler jul nisser sne pynt dekoration orkide

 

Til denne orkide er der brugt hvide metal vandperler i bunden og så fyldt op med hvide små vandperler i toppen. På afstand giver det et look af, at der ligger tø-sne i bunden og nyfalden ren sne i toppen. Det ser utrolig godt ud, og med lidt nisse-pynt er det helt fantastisk! 🙂

 

vandperler hvid sne rensdyr jul orkide stjerner

 

Til denne orkide er der brugt store hvide vandperler. med et par guldstjerner ved. I fyrfadsstagerne er der brugt hvide metal vandperler og så vand og flydelys, som giver et fantastisk sne-agtigt look. Hvis man ikke er så meget til det der med at pynte overdrevet meget op til jul, synes vi det her er en helt fantastisk måde at pynte op på. Det er hyggeligt, juleagtigt og vinter-flot!

 

adventskrans lilla jul vandperler julekugler

 

Til denne adventskrans er der brugt små lilla vandperler. normalt er de lilla vandperler meget mere skinnende og lyse i det, men når de ligger i det mørke fad, så bliver farven dejlig dyb og varm. Spædet op med lidt stjerner, julekugler og guldæbler, så er den bare utrolig flot!

 

Vandperler rød rensdyr adventskrans guldæble lys jul

 

Denne adventskrans er lidt alternativ, fordi lysene står ved siden af hinanden, men det giver anledning til meget mere pynt foran og hvis man er glad for rød, så er den virkelig flot. Vandperlerne i fadet er store røde vandperler, og fordi de ligger i et klart fad, så er de ikke så dyb røde som man ofte forbinder julen med.

 

sne nisser engel advent adventskrans vandperler hvid jul

 

Endnu en adventskrans. Helt hvid og med små hvide vandperler. Vi synes den er så sød, fordi det ligner at de små figurer “gemmer sig i sneen”, og så med englen der står og synger bagved. Det bliver næsten ikke mere julet!

 

En sidste ting er, at man skal tænke på, at vandperlerne hurtigere fordamper når de ligger så spredt. Derfor kan det være en god ide at hælde vand ved perlerne så de holder sin størrelse. Samtidig gør det også dekorationerne mere brandsikre. Endnu en grund til at man kun kan elske vandperler!

Skriv et svar